Hem / Sommarprogram

Sommarprogram

Riksidrottsmuseets sommarprogram sträcker sig från första juni till sista augusti.

Idrottskorg
Gratis utlåning av en utflyktskorg med sportiga tillbehör som fotboll, hopprep, brännboll och boule. Du kan låna korgen under museets ordinarie öppettider.

Sport och lek
Spring, hoppa, häng, klättra, balansera och styrketräna i sommar. För både barn och vuxna. Vi har tips på bra träning för löpsäsongen. Låna ett träningsprogram i receptionen.

Filmklubb
Sommarbio alla dagar kl. 14.00
Aldrig för sent – gympagrupp 90 +
Läkaren Göran Murvall vill göra något för att förbättra styrkan och konditionen hos områdets äldre. Han bjuder in alla över nittio år till en nystartad gympagrupp på vårdcentralen. I filmen möter vi några av deltagarna i kanske världens äldsta gympagrupp med en genomsnittsålder på 93 år.
Svenskt tal.
Tid: 12 minuter.

Trekamp
Kör en trekamp på vår utegård i sommar. Kasta prick, hoppa rep och dra dragkamp.

Verkstad
Diplomverkstad, gör ett diplom till någon du tycker om. Drop in från 5 år och uppåt.